Dzięki wieloletniemu doświadczeniu zapewniamy bardzo wysoką jakość sprzedawanych przez nas produktów.
Lokalizacja naszej przetwórni (zachodnia cześć usteckiego portu) pozwala na zakup ryb natychmiast po połowie. Dzięki czemu sprzedawane przez nas produkty są świeże, a tym samym zachowują wartości odżywcze.
Podczas przygotowywania filetów, tusz i innych półproduktów z ryb bałtyckich, skupiamy się na dwóch kluczowych elementach: efektywności i zachowaniu najwyższych norm sanitarnych.
Tradycyjna - ręczna obróbka ryb umożliwia uzyskanie produktu bardzo wysokiej jakości, która jest nieosiągalna w przypadku wykorzystania maszyn. Przygotowany przez nas surowiec przechowywany jest w profesjonalnych chłodniach, co zapewnia zachowanie świeżości.
Nasze zaplecze produkcyjne oraz zakład (chodzi o całość obiektów i pomieszczeń) posiada wdrożony system H.A.C.C.P. i spełnia wysokie standardy sanitarne, co potwierdzają uzyskane przez nas stosowne zezwolenia. Jesteśmy również wpisani do rejestru przedsiębiorców skupujących produkty rybne, prowadzonego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Numer weterynaryjny zakładu to: 22121809, posiadamy zezwolenie na sprzedaż ryb na terenie Unii Europejskiej.